Priser på Hereford kvalitetskød
Alt kød er på frost
Du kan betale med Dankort og Mobilepay i butikken. Pris pr. kg.:
-
Hakket kød, okse eller kalv, ca. 10% fedt kr. 118,-
-
Tournedos af mørbrad kr. 450,-
-
Tykstegsfilet kr. 310,-
-
Tyndstegsfilet kr. 310,-
-
Ribeye-bøf kr. 310,-
-
Inderlår (roastbeef, schnitzler) kr. 200,-
-
T-bone kr. 330,-
-
Culotte kr. 220,-
-
Cuvette kr. 200,-
-
Højreb (skal bestilles) kr. 295,-
-
Bovsteg m.ben (gammeldags oksesteg) kr. 104,-
-
Koteletter af højreb kr. 310,-
-
Klump (bøf, steg, sammenkogt) kr. 160,-
-
Tykkam (steg, sammenkogt) kr. 150,-
-
Tere Mayor kr. 180,-
-
Osso Buco kr. 95,-
-
Flanksteak kr. 200,-
-
Bavette / flapsteak kr. 150,-
-
Shortrib kr. 110,-
-
Bovsteak kr. 104,-
-
Nyretap / Onglet (skal bestilles) kr. 160,-
-
Kæber (2 stk.) kr. 100,-
-
Tværreb kr. 100,-
-
Bryst kr. 100,-
-
Tunge kr. 65,-
-
Pose med ben kr. 60,-
-
Hjerte kr. 65,-
-
Lever kr. 65,-
-
Hale kr. 100,-
-
Røget bacon kr. 130,-
-
Flapmeat kr. 195,-
-
Medister kr. 120,-
-
Brunch-pølser (pakke med 10 stk. á ca. 350 g) kr. 120,-
-
Grillpølser kr. 150,-
-
Spegepølse alm. kr. 75,- pr. stk.
-
Spegepølse hvidløg kr. 75,- pr. stk.
-
Spegepølse chili kr. 65,- pr. stk.
Hø & Halm:
Vi sælger også wrap, hø og halm (kun lørdag 10-13 og søndag 11-13).
Der tages forbehold for udsolgte varer.
Der tages forbehold for fejl og mangler.
Kontakt os
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.