Priser

Priser på Hereford kvalitetskød

Du kan betale med Dankort og Mobilepay i butikken. Pris pr. kg.:

  • Hakket kød, okse eller kalv, ca. 10% fedt kr. 88,-
  • Tournedos af mørbrad kr. 350,-
  • Tykstegsfilet kr. 260,-
  • Tyndstegsfilet kr. 260,-
  • Entrecotebøf kr. 260,-
  • Ribeye-bøf kr. 260,-
  • Inderlår (roastbeef, schnitzler) kr. 150,-
  • T-bone kr. 305,-
  • Culotte kr. 220,-
  • Cuvette kr. 175,-
  • Højreb (skal bestilles) kr. 260,-
  • Bovsteg m.ben (gammeldags oksesteg) kr. 104,-
  • Koteletter af højreb kr. 260,-
  • Klump (bøf, steg, sammenkogt) kr. 130,-
  • Tykkam (steg, sammenkogt) kr. 120,-
  • Osso Buco kr. 90,-
  • Flanksteak kr. 175,-
  • Bavette / flapsteak kr. 130,-
  • Shortrib kr. 100,-
  • Bovsteak kr. 104,-
  • Nyretap / Onglet (skal bestilles) kr. 160,-
  • Kæber (2 stk.) kr. 100,-
  • Tværreb kr. 90,-
  • Bryst kr. 90,-
  • Tunge kr. 60,-
  • Pose med ben kr. 50,-
  • Hjerte kr. 60,-
  • Lever kr. 60,-
  • Hale kr. 95,-
  • Røget bacon kr. 130,- pr. kg
  • Røget inderlår kr. 179,- pr. kg
  • Flapmeat kr. 195,-
  • Medister kr. 120,-
  • Brunch-pølser (pakke med 10 stk. á ca. 350 g) kr. 120,- pr. kg
  • Grillpølser kr. 130,- pr. kg
  • Spegepølse alm. kr. 75,- pr. stk.
  • Spegepølse hvidløg kr. 75,- pr. stk.
  • Spegepølse chili kr. 65,- pr. stk.

Prisen for ¼ kalv (ca. 55 kg) er kr. 97,-  pr. kg. ¼ ungkvæg indeholder følgende udskæringer:

Culotte el. cuvette, højreb, ½ mørbrad, koteletter, hakket kød, filet, bovsteg, inderlår, yderlår, klump, osso buco og kraftben. Bryst og tværreb hakkes.

Prisen du betaler er pr. kg., er udregnet efter modning og partering, så du kun betaler for de kg. du reelt modtager.

Hele leverancen leveres fersk og færdigpakket, lige til at ligge i fryseren.

Der tages forbehold for udsolgte varer.
Der tages forbehold for fejl og mangler. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.