Priser
Du kan betale med Dankort i butikken.
Pris pr. kg. ved køb af enkelte stykker kød:
Hakket kød, okse eller kalv, ca. 10% fedt | kr. 88,- |
Tournedos af mørbrad | kr. 350,- |
Tykstegsfilet | kr. 260,- |
Tyndstegsfilet | kr. 260,- |
Entrecotebøf | kr. 260,- |
Ribeye-bøf | kr. 260,- |
Inderlår (roastbeef, schnitzler) | kr. 150,- |
T-bone | kr. 305,- |
Culotte | kr. 220,- |
Cuvette | kr. 175,- |
Højreb (skal bestilles) | kr. 260,- |
Bovsteg m.ben (gammeldags oksesteg) | kr. 104,- |
Koteletter af højreb | kr. 260,- |
Klump (bøf, steg, sammenkogt) | kr. 130,- |
Tykkam (steg, sammenkogt) | kr. 120,- |
Osso Buco | kr. 90,- |
Flanksteak | kr. 175,- |
Bavette / flapsteak | kr. 130,- |
Shortrib | kr. 100,- |
Bovsteak | kr. 104,- |
Nyretap / Onglet (skal bestilles) | kr. 160,- |
Kæber (2 stk.) | kr. 100,- |
Tværreb | kr. 90,- |
Bryst | kr. 90,- |
Tunge | kr. 60,- |
Suppeben/kødben | kr. 16,- pr. stk. |
Hjerte | kr. 60,- |
Lever | kr. 60,- |
Hale | kr. 95,- |
Røget bacon | kr. 130,- pr. kg |
Røget inderlår | kr. 179,- pr. kg |
Flapmeat | kr. 195,- |
Medister | kr. 120,- |
Brunch-pølser (pakke med 10 stk. á ca. 350 g) | kr. 120,- pr. kg |
Grillpølser | kr. 130,- pr. kg |
Spegepølse alm. | kr. 75,-pr. stk. |
Spegepølse hvidløg | kr. 75,-pr. stk. |
Spegepølse chili | kr. 65,- pr. stk. |
¼ kalv
BEMÆRK: Prisen for en 1/4 kalv er pt. ukendt.
Prisen for ¼ kalv (ca. 55 kg) er kr. XX,xx pr. kg. ¼ ungkvæg indeholder følgende udskæringer:
Culotte el. cuvette, højreb, ½ mørbrad, koteletter, hakket kød, filet, bovsteg, inderlår, yderlår, klump, osso buco og kraftben.
Prisen du betaler er pr. kg., er udregnet efter modning og partering, så du kun betaler for de kg. du reelt modtager.
Hele leverancen leveres fersk og færdigpakket, lige til at ligge i fryseren.
Der tages forbehold for udsolgte varer.
Der tages forbehold for fejl og mangler.