Priser

Du kan betale med Dankort i butikken.

Pris pr. kg. ved køb af enkelte stykker kød:

Hakket kød, okse eller kalv, ca. 10% fedt kr. 71,-
Tournedos af mørbrad kr. 330,-
Tykstegsfilet kr. 182,-
Tyndstegsfilet kr. 201,-
Entrecotebøf kr. 186,-
Ribeye-bøf kr. 194,-
Inderlår (roastbeef, schnitzler) kr. 173,-
Yderlår (sammenkogt, helsteg) kr. 122,-
Culotte kr. 182,-
Cuvette kr. 141,-
Højreb (skal bestilles) kr. 214,-
Bovsteg m.ben (gammeldags oksesteg) kr. 104,-
Koteletter af højreb kr. 209,-
Klump (bøf, steg, sammenkogt) kr. 179,-
Tykkam (steg, sammenkogt) kr. 115,-
Osso Buco kr. 80,-
Flanksteak kr. 105,-
Spareribs kr. 82,-
Shortrib kr. 82,-
Bovsteak kr. 104,-
Nyretap / Onglet  (skal bestilles) kr. 80,-
Kæber (2 stk.) kr. 50,-
Tværreb kr. 60,-
Bryst kr. 60,-
Tunge kr. 56,- pr. stk.
Suppeben/kødben kr. 16,- pr. stk.
Hjerte kr. 50,-
Lever kr. 50,-
Hale kr. 70,-
Røget bacon kr. 75,-
Medister kr. 120,-
Brunch-pølser (pakke med 10 stk. á ca. 350 g) kr. 120,- pr. kg
Grillpølser  (sælges kun om sommeren) kr. 97,- pr. kg
Spegepølse alm. kr. 75,-pr. stk.
Spegepølse hvidløg kr. 75,-pr. stk.
Spegepølse chili kr. 65,- pr. stk.

¼ kalv

Prisen for ¼ kalv (ca. 55 kg) er kr. 73,00 pr. kg. ¼ kalv indeholder følgende udskæringer:

Culotte el. cuvette, højreb, ½ mørbrad, koteletter, hakket kød, filet, bovsteg, inderlår, yderlår, klump, osso buco og kraftben.

Prisen som du betaler pr. kg. er udregnet efter modningen og parteringen, så du kun betaler for de kg. du réelt modtager.