Priser

Du kan betale med Dankort i butikken.

Pris pr. kg. ved køb af enkelte stykker kød:

Hakket kød, okse eller kalv, ca. 10% fedt kr. 88,-
Tournedos af mørbrad kr. 350,-
Tykstegsfilet kr. 260,-
Tyndstegsfilet kr. 260,-
Entrecotebøf kr. 260,-
Ribeye-bøf kr. 260,-
Inderlår (roastbeef, schnitzler) kr. 150,-
T-bone kr. 305,-
Culotte kr. 220,-
Cuvette kr. 175,-
Højreb (skal bestilles) kr. 260,-
Bovsteg m.ben (gammeldags oksesteg) kr. 104,-
Koteletter af højreb kr. 260,-
Klump (bøf, steg, sammenkogt) kr. 130,-
Tykkam (steg, sammenkogt) kr. 120,-
Osso Buco kr. 90,-
Flanksteak kr. 175,-
Bavette / flapsteak kr. 130,-
Shortrib kr. 100,-
Bovsteak kr. 104,-
Nyretap / Onglet  (skal bestilles) kr. 160,-
Kæber (2 stk.) kr. 100,-
Tværreb kr. 90,-
Bryst kr. 90,-
Tunge kr. 60,-
Suppeben/kødben kr. 16,- pr. stk.
Hjerte kr. 60,-
Lever kr. 60,-
Hale kr. 95,-
Røget bacon kr. 130,- pr. kg
Røget inderlår kr. 179,- pr. kg
Flapmeat kr. 195,-
Medister kr. 120,-
Brunch-pølser (pakke med 10 stk. á ca. 350 g) kr. 120,- pr. kg
Grillpølser kr. 130,- pr. kg
Spegepølse alm. kr. 75,-pr. stk.
Spegepølse hvidløg kr. 75,-pr. stk.
Spegepølse chili kr. 65,- pr. stk.

¼ kalv

BEMÆRK: Prisen for en 1/4 kalv er pt. ukendt.

Prisen for ¼ kalv (ca. 55 kg) er kr. XX,xx pr. kg. ¼ ungkvæg indeholder følgende udskæringer:

Culotte el. cuvette, højreb, ½ mørbrad, koteletter, hakket kød, filet, bovsteg, inderlår, yderlår, klump, osso buco og kraftben.

Prisen du betaler er pr. kg., er udregnet efter modning og partering, så du kun betaler for de kg. du reelt modtager.

Hele leverancen leveres fersk og færdigpakket, lige til at ligge i fryseren.

Der tages forbehold for udsolgte varer.
Der tages forbehold for fejl og mangler.